Kundernas egna ord

Jag vill gärna rekommendera samarbete med Academic Resource både som arbetsgivare och som bemanningsföretag.
Jag började min karriär som konsult inom Life Science hos Academic Resource 2014. Under min tid som konsult ute hos kund hade jag ständiga uppföljningsmöten med min konsultchef och blev tillhandahållen alla verktyg för att klara av mitt konsultuppdrag med ett gott resultat.
Idag är jag kund och upprätthåller kontakten genom att jag hyr in konsulter från dem.
I mitt val av bemanningsföretag för inhyrning av konsulter behövde jag inte tänka länge: Academic Resource var det självklara valet.
Som kund idag känner jag att Academic Resource verkligen förstår vilken typ av kompetens vi söker för verksamheten, de ser alltid till att ha kontinuerliga uppföljningsmöten med både sina konsulter såväl som sina kunder.
Academic Resource har definitivt haft stor betydelse i min egen karriärstrappa, utan dem hade jag heller inte haft så kompetenta och drivna konsulter som vi har hos oss idag.

Sofia Farzam, Tf. Head of QC Analytics


"Jag har anlitat Academic Resource för både bemanning och rekrytering under mina år som HR-chef och då inom olika branscher. Nu senast i min tjänst som HR-chef på Falck Räddningskår. Vi hyr i nuläget in en controller från Academic Resource och är mycket nöjda med hur våra behov har matchats med rätt person och kompetens. Jag uppskattar också det personliga bemötandet och känslan av att vi är en viktig kund, oavsett hur litet eller stort uppdraget är. Att de konsulter vi hyrt in genom åren har varit väldigt nöjda med A R som arbetsgivare är också viktigt för oss"

Helena Vilbern, HR chef Falck Räddningskår AB


Vi har anlitat Academic Resource nu senast för ett rekryteringsuppdrag. Jag upplever att dom förstår väldigt väl vad vi efterfrågar och att det verkligen är en aktiv matchning mellan oss och kandidaterna, inte någon slump. Dom presenterade snabbt två kandidater som uppfyllde våra krav mycket väl. Valet föll på en kandidat som vi senare anställde. Kandidaten har visat sig överträffa våra förväntningar och som nu faktiskt har blivit internrekryterad till en högre tjänst inom koncernen. Jag har såväl hyrt som rekryterat via Academic Resource AB, vilket är ett gott betyg. Jag är mycket nöjd med deras personliga engagemang, lyhördhet och den kunskap som de uppvisar.

Alexander Hackman


Helena Jarl från Stureplansgruppen som är en av våra kära kunder sedan många år tillbaka, berättar nedan lite kort om vårt samarbete.

Vad har Stureplansgruppen haft för samarbete med Academic Resource?
-Stureplansgruppen har de senaste 4 åren rekryterat alla nya ekonomer via Academic Resource. Vi har även rekryterat vår HR chef och löneadministratörer.

Hur upplever du samarbetet med Academic Resource?
-Academic Resource är en liten rekryteringsbyrå men med otroligt stort och brett kontaktnät vilket gör att vi alltid fått ett flertal bra kandidater och aldrig behövt kontakta andra byråer. Att få personlig service och skräddarsydda lösningar är de proffs på.

Finns det något som utmärker dem och som skiljer Academic Resource från andra leverantörer inom rekrytering och bemanning?
-Snabb återkoppling och personligt bemötande. Lyssnar alltid noga på våra behov vilket märks när kandidaterna presenteras.

Skulle du rekommendera Academic Resource till andra?
-Jag rekommenderar varmt Academic Resource till andra, ingen kommer bli missnöjd.

Helena Jarl


Lediga jobb