Personalinformation

Vi strävar efter ett välfungerande samarbete mellan dig som anställd och Academic Resource som företag. För oss är det viktigt att du som anställd känner att du får rätt förutsättningar och förberedelser inför ditt konsultuppdrag.

Den konsultchef som rekryterade dig är din närmaste chef här på Academic Resource. Denne kan svara på frågor gällande din anställning eller roll som konsult. Ute på uppdrag kommer du få en chef hos kundföretaget som stöttar dig i det dagliga arbetet och kan svara på frågor gällande dina arbetsuppgifter

Tidrapportering
Alla anställda konsulter rapporterar in sin arbetade tid varje vecka. Tidrapporten är underlag för både lönen till dig och fakturan till kunden så det är därför viktigt att det blir rätt och att tidrapporten skickas in veckovis. Ange endast arbetade timmar och notera eventuella avvikelser genom att lämna en kommentar. Användar- och linloggningsuppgifter till sidan får du av administrationen på Academic Resource.

Här är länken till sidan för att registrera dina timmar:     Online tidrapport

Övertid
Övertid ska alltid vara beordrad och godkänd av uppdragsgivaren och din konsultchef. Prata med din närmaste chef så att ni är överens innan du jobbar över och specificera övertidstimmarna tydligt i tidrapporten.

Sjukfrånvaro
Vid sjukdom är det viktigt att du ringer och sjukanmäler dig både till din chef på kundföretaget och till din konsultchef i god tid före arbetsdagens start. Ring i förstahand! Om du inte får kontakt, mejla eller skicka ett sms. Se till att du får bekräftat att din sjukanmälan gått fram. Karensavdraget beräknas från den dag du sjukanmält frånvaro till din konsultchef inne på Academic Resource. Vid sjukfrånvaro registrerar du inte några arbetstimmar i tidrapporten utan lämnar istället en tydlig kommentar.

Löneutbetalning
Vi tillämpar s.k. släpande löneutbetalning, det innebär att din lön betalas ut nästkommande månad. Utbetalningsdatum den 25’de i varje månad. Ditt lönebesked skickas elektroniskt via vårt lönesystem till Kivra, kan hämtas upp via www.vismaspcs.se eller visas i vismas app Min lön.

Har du funderingar ser vi hellre att du frågar oss en gång för mycket än en gång för lite. Behöver du komma i kontakt med din konsultchef eller någon av oss på kontoret är du välkommen att ringa eller mejla oss!  

Lediga jobb