Academic Resource på en minut

Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet.
Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn.
Våra affärsområden är Ekonomi & Finans, samt Life Science och HR.

För Företag
Hyr eller rekrytera akademiker med erfarenhet.
Academic Resource är ett modernt bemanningsföretag där såväl konsultchefer som rekryterare har erfarenhet och kunskap inom sina respektive affärsområden. Alla har även erfarenhet från bemanningsbranschen och kommer ursprungligen från någon av de större bemanningsföretagen. Som kund hos oss har du en kontaktperson för ditt företag. Tillsammans med dig och din organisation skapar vi effektiva, enkla och flexibla lösningar – vår drivkraft är att varje relation ska nå sin fulla potential. Vår vision är att vara den naturliga länken mellan näringslivet och Sveriges akademiker. Vi vill bidra till att skapa framgångsrika företag genom att tillhandahålla de rätta akademikerna till ett rimligt pris med högsta kvalité. Våra kunder är några av Sveriges mest namnkunniga och framgångsrika företag.

Välkommen att kontakta oss på 08-545 539 90 för kostnadsfri konsultation eller skicka en intresseanmälan!

För Arbetssökande
Vi arbetar idag med många mycket välkända företag och kan därför erbjuda dig många intressanta tjänster. Din framgång är vår, så för dig som är ambitiös ligger framtiden i din egen insats.
Vi kan även erbjuda kvalificerade tjänster för dig som söker dig utomlands.
Arbetet som konsult hos Academic Resource är omväxlande och utvecklande. Fokus ligger på dig som konsult hos oss, dina önskemål och karriärvisioner. Genom att satsa på långsiktiga relationer med både kunder och konsulter skapar vi en gemensam plattform för framtiden.

Vi tar våra konsulter vidare genom en ömsesidig relation byggd på förståelse, kunskap och respekt. Vi ser människan.
Välkommen med din ansökan!

Vad kännetecknar en konsult från Academic Resource?
Vi är engagerade, lättlärda och prestigelösa. Vi har god arbetslivserfarenhet från den befattning vi representerar. Vi är akademiker vilket innebär att vi har studerat på universitet, högskola eller minst två års eftergymnasial utbildning (Almega/Bemanningsföretagens definition av akademiker).
Vi är snabba, positiva, flexibla och drivna.
Vi besitter god social kompetens och anpassar oss väl till företagets kultur, vi satsar på framtiden.


Ring 08-545 539 90 Välkommen!

 

Lediga jobb