Redovisningsekonom till Stureplansgruppen

Vi söker en redovisningsekonom till Stureplansgruppen som är verksamma inom restaurang och nöjesindustrin. Koncernen är en av Sveriges ledande aktörer inom branschen och sitter i fina lokaler i Sturegallerian mitt i city.

Du kommer att ansvara för några av bolagen inom koncernen och arbeta med all ekonomi i dessa bolag från ax till limpa. Vidare kommer du i ditt dagliga arbete att bidra till utveckling av nya rutiner och arbetssätt för redovisningen. Du ingår i en redovisningsgrupp och rapporterar till teamledare/ekonomichef.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att bestå av
• Löpande bokföring, utredningar och redovisningsfrågor samt kontakt med driftschefer och andra i de bolag som redovisningen avser
• Kund och leverantörsreskontra
• Avstämningar och periodiseringar
• Resultatanalys
• Upprätta månadsbokslut

Profil
I denna roll trivs du som har lätt att få kontakt med människor och har ett samarbetsorienterat arbetssätt. Vidare är du resultatinriktad och lösningsfokuserad och kan arbeta självständigt inom givna ramar. Du har en stor drivkraft som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete och helst en YH utbildning inom ekonomi. Det är viktigt med vana av att arbeta självständigt med hela det ekonomiska flödet i ett bolag. Vi ser det som mycket positivt om du har intresset och förmågan att lyfta blicken och bidra till att de interna processerna i gruppen utvecklas och förbättras. För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för redovisning och bokslutsarbete med tillhörande rutiner och processer. Att ha arbetat på redovisningsbyrå är mycket meriterande.

Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund. Start gärna så fort som möjligt.

Söker du en långsiktig tjänst där du får vara en viktig del i en spännande och växande koncern då är detta tjänsten för dig!

Om Stureplansgruppen
Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: spg0917

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: Redovisningsekonom redovisning redovisningsassistent redovisningskonsult bokslut reskontra bokföring

We take you further

Region
Stureplan

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
spg0917

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>