Pricing analyst till Kia Motors

Vi söker en analytisk, proaktiv och driven prisanalytiker till Kias produktavdelning

Med kontinuerligt ökande försäljningstakt är Kia Motors snabbt växande och i ständig utveckling. En nyckelfaktor för ökad försäljning är optimal prissättning utifrån krav på marginal, konkurrenshänseende och omvärldsfaktorer. Vi söker dig som vill ta ansvar och driva det administrativa arbetet med Kias prissättning på samtliga modeller. Om du är intresserad av ett arbete i affärens absoluta kärna så är detta jobbet för dig!

Positionen
Din primära uppgift är hålla prisdatabasen uppdaterad utifrån alla påverkande parametrar. Ett omfattande arbete ligger i uppladdning, hantering, kategorisering och testning av data i SAP för att säkerställa korrekt prisbild och fakturering. Du kontrollerar kontinuerligt inkommande fakturor från fabrik för att säkerställa korrekthet gentemot fastställd prisstruktur. Genom din kunskap om prisstrukturen gör du viktiga simuleringar och prognoser som kan användas i beslut om framtida volymer och försäljning.

Därtill svarar du för prisanalyser av konkurrenter i marknaden och bevakar ständigt konkurrenternas produkter och kampanjer för att kunna optimera den egna affären.
Du arbetar frekvent med både produktcheferna i teamet och ekonomiavdelningen, då ert arbete är tätt sammankopplat. Rapportering inom kontoret och till huvudkontoret i Tyskland sker löpande.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning som ekonom eller motsvarande och med erfarenhet från liknande arbete med prissättning och prisanalyser. Branschvana är ett plus. Du måste ha en god analytisk förmåga och med fördel ha arbetat i SAP eller liknande system. Därtill besitter du mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du proaktiv, kommer med förslag och driver självständigt ditt arbete framåt. Givetvis krävs noggrannhet och struktur för att säkerställa att data hanteras och analyseras korrekt. Vi kräver flytande engelska och svenska i såväl tal som skrift. Är du dessutom en social, positiv och engagerad person så kommer du passa bra in i vår gemenskap.

Om Kia
Kia Motors Corporation (www.kia.com/worldwide) bildades 1944 och är Koreas äldsta tillverkare av motorfordon. Kia har som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 10 fabriker och monteringsanläggningar i fem länder producerar över 3,67 miljoner bilar per år som säljs i 181 länder. Kia har idag ca 50 000 anställda.

Kia Motors Sweden AB (www.kia.com/se) etablerades 2004 och har på relativt kort tid vuxit snabbt. Sedan flera år tillbaka utgör vi ett av Sveriges fem största bilmärken och just nu rullar det ca 130 000 Kia-bilar ute på de svenska vägarna. Idag har vi ca 90 återförsäljare och drygt 100 serviceverkstäder spridda över landet som säkerställer kontakten med våra svenska Kia-ägare. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar idag 70 personer. Nu söker vi fler drivna och engagerade medarbetare som är beredda att bidra till fortsatt framgång och expansion av Kia Motors Sweden AB.


Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund. Start enligt överenskommelse. Tjänsten tillhör produktavdelningen och placering är vid Kia Motors huvudkontor i Upplands Väsby.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: kia0917

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: ekonom analytiker analyst SAP prisanalytiker analys Excel prissättning finans

We take you furtherRegion
Upplands Väsby

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
kia0917

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb