Operatör / Distributionsmedarbetare till läkemedelsföretag i Märsta

Academic Resource söker Operatör/Distributionsmedarbetare till läkemedelsföretag i Märsta. I rollen arbetar du med både mottagning och utleverans, provuttagning och uppvägning. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse och placering i norra Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Rollen innebär att du deltar genom hela logistikflödet från mottagning till lastning, och arbetet sker enligt GMP/GDP. Provuttagning och uppvägning sker i renrum klass C. Arbetsuppgifterna som ingår är bl.a:
• Mottagning, registrering och inrapportering av leveranser
• Provuttagning för tester i externa laboratorier
• Uppvägning av råvaror
• Truckkörning

Du kommer att arbeta självständigt eller i par, och du har mycket eget ansvar gällande att ditt arbete blir utfört. En del av arbetet sker i kyl- och frysrum, och det kan även förekomma fysiskt krävande arbetsmoment såsom tunga lyft. Arbetstiderna är 07.30-16.15 och sker 7 dagar i veckan, så helgarbete kan förekomma.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Gymnasieutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
• Arbetslivserfarenhet från industri, produktion, logistik eller motsvarande
• God truckvana (skjutstativ)
• God svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du även har erfarenhet av arbete enligt GMP och vana att arbeta i renrum.

Din profil
I den här rollen ser vi en person med hög arbetsmoral som trivs i en roll med mycket eget ansvar och har förmågan att driva sitt arbete framåt självständigt. Vidare ser vi att du är nyfiken och har en vilja att lära, samt har en hög läsförståelse då du ska läsa, förstå och arbeta utefter instruktioner och policys dagligen.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Lagop0318

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.Forsberg@academicresource.se

Sökord: lager operatör logistik truck gmp läkemedel process industri uppvägning provtagning beredning gdp renrum stockholm lediga jobb märsta produktion kyl frys skjutstativ

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Lagop0318

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb