Laboratorieingenjör QC mikrobiologi till läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker nu dig som har erfarenhet av praktiskt analysarbete inom mikrobiologiskt laboratorium till tjänsten som Laboratorieingenjör på QC mikrobiologi hos vår kund, ett läkemedelsföretag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning, och start omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
I rollen som laboratorieingenjör kommer du arbeta med mikrobiologisk kvalitetskontroll av råvaror och färdiga produkter. Arbetsuppgifterna är i första hand mikrobiologiskt analysarbete där det bl.a. ingår att utföra och bedöma analyser och tillverka substrat till provupparbetning och avläsning. Gruppens ansvar är i huvudsak att utföra analyser för att detektera mikroorganismer i prover från produktion. Inom gruppen utförs även hygien/processutredningar inom produktionen, identifiering av mikroorganismer samt mikrobiologiskt metod- och utvecklingsarbete.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning eller motsvarande kunskapsnivå
• Erfarenhet av praktiskt analysarbete inom mikrobiologiskt laboratorium
• God erfarenhet av att utföra och utvärdera mikrobiologiska analyser samt avvikelsehantering
• Erfarenhet av arbete i GMP- reglerad laboratorieverksamhet
• God erfarenhet av att arbeta i Word, Excel och LIMS
• Vana att arbeta mot ledtider, fastlagda planer och styrande instruktioner
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet av att ta fram valideringsplaner, uppdatera dokument och skriva rapporter både på svenska och engelska (meriterande)

I den här rollen ser vi en strukturerad och noggrann person, som har förmåga att arbeta fokuserat med sina arbetsuppgifter. Vidare är du målinriktad och kvalitetsmedveten, samt van att hålla en hög servicegrad i det dagliga arbetet. Du trivs att arbeta i grupp och har förmåga att lätt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Rlm0618

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: laboratorieingenjör qc quality control mikrobiologi microbiology analyser gmp kvalitet kontroll produktion bma biomedicinsk analytiker labb laboratorie administration metod utveckling instrument lims excel pippettering läkemedel industri produktion process lediga jobb stockholm

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Rlm0618

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb