HR-ansvarig till Stureplansgruppen

Academic Resource söker HR-ansvarig till Stureplansgruppen. Koncernen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjes- och restaurangbranschen och sitter i fina lokaler i Sturegallerian mitt i city. Är du redo att ta nästa steg i karriären till en bred och omväxlande roll med mycket ansvar på ett spännande och personligt företag?

Rollen innebär både operativt och strategiskt arbete inom HR-området, och din uppgift är att skapa en effektiv och kvalitetssäker HR-avdelning inom koncernen. Tjänsten är en rekrytering på heltid med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
I rollen som HR-ansvarig på Stureplansgruppen får du möjlighet att utvecklas och växa in i en omväxlande och spännande roll. Du kommer bl.a. ansvara för, utveckla samt driva processerna inom Löneavdelningen och Rekrytering & Employer Branding. Du kommer även:

• Coacha och stötta ledning, VD:ar och driftchefer i deras dagliga verksamhet inom alla HR-frågor
• Arbeta för att SPG följer de lagar, regler och förordningar som ryms inom HR-området
• Upprätta, utveckla och underhålla HR-processer och policys
• Driva arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
• Arbeta pro- och reaktivt med riskfyllt alkohol- och narkotikabruk för anställda inom koncernen
• Samordna arbetsmiljöfrågor och skyddsronder
• Ansvara för att dokumentation, instruktioner, policys och blanketter är uppdaterade och lättillgängliga för driften genom t.ex. chefs- och medarbetarguiden

Utöver det tillkommer strategiska uppgifter såsom att skapa ett värde för arbetstagare att vilja arbeta och stanna hos SPG, kompetensförsörjning, utveckling och förbättringar samt arbete med kultur och värdegrund.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom HR & Personal eller annan relevant inriktning. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vill nu ta nästa kliv i karriären. Har du tidigare erfarenhet av arbete i större organisationer, liksom förståelse för restaurang- & nöjesbranschen så är det meriterande.

I den här rollen ser vi en engagerad person som inte är rädd att fatta beslut, har skinn på näsan samt förmåga att driva sina processer framåt självständigt. Du har mycket god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter samt är strukturerad och en duktig administratör. Vidare är du trygg i din roll och utmärkande för dig är att du är ambitiös, arbetar effektivt och är självgående i ditt arbete.

Om Stureplansgruppen
Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Västerås. Företaget erbjuder unika helhetslösningar där affärsidén bygger på att skapa serviceinriktade mötesplatser och leverera förstklassiga nöjesupplevelser, genom att ha goda insikter i gästernas livsstils- och nöjesbehov.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Shr1017

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se

Sökord: hr human resources ansvarig personal ansvar operativ strategisk coacha leda administration rapportering rekrytering utbildning lön underhåll utveckling problem lösning dokumentation system upplärning organisationshantering utveckling förbättring stockholm spg

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Shr1017

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb