Ekonomiassistent inom kundreskontra till Ambea

Vi söker för Ambea räkning en engagerad och positiv ekonomiassistent med minst 2 års erfarenhet inom kundreskontra. Ambea är en stor, väletablerad och expansiv koncern inom vård och omsorg och är noterade på Stockholmsbörsen. Ekonomiavdelningen består av ca 20 personer och du tillhör en grupp som arbetar med kundreskontra. Tjänsten är placerad i nya trevliga lokaler vid Arenastaden, nära till kommunikation. För rätt person finns det goda chanser till utveckling på sikt.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för kundreskontran för ett antal enheter där du arbetar brett. Dina arbetsuppgifter är:
• Kundinbetalningar
• Påminnelsehantering och inkasso
• Avstämningar och Bokslutsarbete
• Utredningar
• Ansvara för intäkter och analys avseende dina enheter

Du är delaktig i förbättringsarbete inom koncernen och avdelningen. Vidare hanterar du kontakter med interna och externa parter samt arbetar med att utveckla samarbetet. Du kommer även till viss del att arbeta med internutbildning. Systemsupport är en viktig del i rollen och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling och förbättringar av system.

Erfarenhetskrav
Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå eller motsvarande inom ekonomi. Du har minst 2 års erfarenhet av självständigt arbete inom kundreskontra och har god förståelse för redovisning. Vidare är du kommunikativ och van att kommunicera via mail och telefon både inom och utom organisationen.

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, positiv och har en förmåga att ta initiativ. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat genom öppenhet, ansvarskänsla och är en teamspelare. Vidare har du ett engagemang och en vilja att lära dig mer för att utvecklas själv och utveckla gruppen. Du trivs i en föränderlig miljö och ser positivt på förändring och utveckling.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos kund. Start är ASAP och vi intervjuar kandidater löpande.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekamb1017

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Hanan Toutoundji på: hanan.toutoundji@academicresource.se

Sökord: redovisningsekonom redovisning kundreskontra redovisningskonsult bokslut årsredovisning ekonomiassistent bokföring


Region
Solna

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekamb1017

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb