Rekryterare till Bemanningsföretag inom byggbranschen i Stockholm

Vi söker nu driven och engagerad Rekryterare till vår kund inom byggbranschen. Brinner du av att arbeta med flera processer och hålla många bollar i luften samtidigt så har vi tjänsten för dig! Gillar du att arbeta i en social roll i ett högt tempo och är redo för att ta mycket eget ansvar? Då kanske denna roll är något för dig! Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att vara ansvarig över hela rekryteringsprocessen inom bemanning och arbeta löpande med att finna rätt person och kompetens till de vakanta order som vi har. I tjänsten ingår annonsering, telefon- och personintervjuer, avtalsskrivningar och kontakt med kandidater i ditt närverk som du kommer att skapa. Du kommer att arbeta med tjänster inom hela byggsektorn och kommer även vara företagets representant vid mässor och event.

Arbetsuppgifter:
• Skriva annonser och publicera dessa
• Search i olika databaser
• Urvalsarbete
• Telefonavstämningar
• Intervjuer
• Referenstagning
• Rekryteringsadministration
• Ansvara för kontakt med samarbetspartners, planera samt representera företaget på arbetsmarknadsmässor
• Avtalsskrivning

Kvalifikationer:
Krav för tjänsten är att du skall ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt vana att kommunicera både via samtal och mail. Du som söker skall ha tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är erfarenhet från bemanning och bygg. Har du tidigare erfarenhet från Millnet, Lime och Visma är även detta meriterande.

Din profil
Vi söker en person med utbildning inom personal/HR eller erfarenhet av detta från tidigare arbeten. Du har tidigare erfarenhet av att jobba inom bemannings- och rekryteringsbranschen som exempelvis rekryterings- eller bemanningsassistent och är väl insatt i hur processerna fungerar och van vid en säljorienterad miljö. Vidare har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är en van användare av Officepaketet.
För att trivas i rollen är de viktigt att du är drivande, flexibel och uppskattar möten med människor. Du trivs i att arbeta i dynamiska miljöer där den ena dagen inte är den andra lik. God prioriteringsförmåga och lyhördhet krävs för att lyckas i rollen och det är viktigt att du trivs i en social och relationsskapande roll.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Hr0218

Frågor besvaras endast via mail till ansvarig rekryterare Julia Engström på julia.engstrom@academicresource.se
we take you further

Sökord: rekryterare research administration HR personal stockholm bemanning sälj rekrytering jobb tjänst bygg visma lime millinetRegion
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Hr0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb