Ingenjör med intresse för hållbar vattenrening till Chromafora

Academic Resource söker en erfaren ingenjör med intresse för hållbar vattenrening till Chromafora AB i Solna. Rollen har en stor utvecklingspotential, där du har möjlighet att påverka framtidens vattenrening och metallutvinning inom ett spännande och växande marknadsområde. Tjänsten är en rekrytering med tillsättning enligt överenskommelse.

Chromafora AB har sina lokaler i Solna och Brännbacken, består idag av 9 personer. Bolaget växer stadigt och har en stabil ekonomi. Företaget jobbar med rening/utvinning av metallföroreningar från vattenlösningar och grundar sig på en innovation som möjliggör selektiv separation av metaller och lanseras under namnet SELMEXT™. Bolaget utvecklar idag även reningsmetoder mot andra föroreningar vanliga i vatten.
Läs mer om företaget på hemsidan; http://www.chromafora.com/

Din nya arbetsplats
Bolaget är ett innovationsbolag som nu ska leverera anläggningar i kommersiell drift. Tekniken som Chromafora har utvecklat och fortsatt utvecklar ligger i framkant inom ett antal områden. Majoriteten av de anställda är disputerade, nytänkande och många lösningar uppkommer genom ”utanför lådan tänk”. Chromafora arbetar kontinuerligt med produktutveckling som är baserad på de behov som marknaden och kunderna har. Allt arbete sker i nära samarbete med kund och de specifika problem som kunderna har. När produkten eller lösningen är klar för kunds räkning är målet kommersiell implementation så snart som möjligt där du är den viktiga nyckelpersonen.
Då bolaget har en platt organisation har varje individ mycket egenansvar. Personer som kommer in i bolagets tidiga skede är också med och formar bolaget inför den framtida expansionen och den globala kommersialiseringen. Arbetssättet för alla systemleveranser är i projektform med tydliga leveranser. Kreativitet, initiativförmåga, och att systematisk driva saker framåt är en förutsättning. Likväl uthållighet och förmåga att hålla igång flera olika parallella diskussioner. Marknaden är global och problemen likaså.

Rollen
• Design av SELMEXT-system, beräkningar och kontroll av gränssnitt mot angränsande system hos kunderna
• Upphandlingar av nya system, att kunna hantera underleverantörer
• Kunnig inom automation
• En merit om man tidigare har jobbat med vattenrening och membran, automation eller drivit projekt inom gruvnäringen
• Arbetet bedrivs i drift-/projektform. Arbetsuppgiften innebär att man ska vara delaktig i planerandet av projekten, uppdateringar av upphandlingsdokument, samt genomförandet och kvalitetsuppföljningar. Arbetet kan innebära resor, både inom riket och utomlands. Du redovisar resultaten till närmaste projektansvarig person.
• För rätt person erbjuder Chromafora en arbetsplats med engagerade och motiverade medarbetare i ett entreprenöriellt drivet företag placerat i Solna.

Vem är du?
• Det är meriterande om du har erfarenhet av nämnda arbetsuppgifter eller har en akademisk ingenjörsutbildning.
• Personliga egenskaper vi värderar högt är att du är social, engagerad och driven. Du kan arbeta effektivt och målinriktat, även under hög arbetsbelastning.
• Du är lyhörd, har en god förmåga att skapa förtroende hos kund för leverans av framtagna resultat och har lätt att bemöta och samarbeta med tredje part. Du har en målinriktad attityd i alla leveranser och löser uppkomna problem på vägen.
• Tidigare erfarenhet av projekt i kommersiella sammanhang är positivt.
• Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig klart och tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Civ0218

Frågor besvaras via mail av:
Martin Svensson
martin.svensson@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: ingenjör kvalitetssäkring upphandling upphandlingsdokument automation system upphandling upphandlingar kvalitetsuppföljningar systemunderhåll gruvnäring kvalitetssäkring vattenrening utvinning metallföroreningar membran projekt patent vattenlösningar innovation möjliggör metaller reningsmetoder föroreningar life science lediga jobb solna stockholm

we take you further


Region
Solna

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Civ0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb