Business Controller/Redovisningsekonom till internationellt bolag

Vi söker för kunds räkning en Business Controller/Redovisningsekonom till ett internationellt företag som är ledande inom sin bransch. I rollen kommer du att ansvara för bl.a analys, uppföljningsarbete och rapportering. Du har stor möjlighet att påverka rollen och bolaget då de befinner sig i en förändringsfas. Rapportering sker till CEO.

Arbetsuppgifter
• Budget och prognosarbete
• Rapportering till ledning och styrelse
• Framtagande av månatliga rapporter, nyckeltal och KPI:er
• Analys och framtagande av bokslutsunderlag och bokslut i samarbete med
Andra parter
• Driva och kvalitetssäkra processerna kring analyser och
uppföljningsarbete
• Driva diverse lönsamhetsfrågor

Profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet från controlling och/eller redovisning gärna från ett mindre eller medelstort bolag. Det är meriterande med erfarenhet av ERP-system samt goda kunskaper i Excel. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt då mycket kommunikation sker med utlandet.

För att passa in i rollen bör du ha ett starkt driv, en positiv inställning och vara initiativrik samt snabblärd. Du är orädd och trygg i dig själv med förmågan att driva egna frågor och lösa problem. Vidare är du leveranssäker och trivs i en roll som präglas av lågt och högt arbete. Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta i en föränderlig organisation.

Tjänsten är placerad i Uppsala med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag som kommer att övergå i en anställning. Deltid/heltid.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: bc0118

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: budget prognos Excel business controller financial controller nyckeltal rapportering kalkyl ekonom analys redovisning accounting

We take you further


Region
Uppsala

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
bc0118

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb