Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
$('#slide155').cycle({
    				fx:      'fade',
					timeout:  7500,
					speed:    2500,
					random: 0,
					cleartypeNoBg: false
					});
		

Bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet

Academic Resource är Bemannings- och Rekryteringsföretaget för akademiker med erfarenhet.
Vi har lång erfarenhet av tjänsterna Personaluthyrning, Rekrytering samt Interim Management.
Vi verkar inom tjänstesektorn främst i Stockholm/Mälardalen.
Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans samt Life Science.

Vår devis ”we take you further” speglar vår strävan att alltid nå våra kunders, konsulters och kandidaters fulla potential genom att leva våra kärnvärderingar: Långsiktighet, Engagemang och Värdeskapande – LEV

LEV väl, Håkan Johansson – VD Academic Resource

Fina ord från vår ekonomikonsult Gizella,
Det finns mycket positivt att säga om Academic Resource och jag vill här framföra vad jag tycker för mig nog har varit den allra viktigaste, det är Academic Resources fina kundkontakter.
Dessa kontakter har öppnat upp många dörrar för mig som arbetar som konsult genom att jag fått möjligheten att arbeta på stora och väletablerade företag. Genom att jag nu har arbetat för flertalet namnkunniga kundföretag, har jag fått en mycket bra grund samt en djupare förståelse i hur man kan hantera varierande men liknande situationer på olika sätt, det har bidragit till ökad effektivitet hos kundföretagen och en stärkt kompetens och utveckling för min egna del. Genom att ha både Academic Resources egna referenser och kunna referera till dessa uppdragsbolag så adderas värdet i mitt CV som fungerar väl som en god "språngbräda" för min fortsatta karriär.
Academic Resource slogan "we take you further" gäller verkligen, oavsett om det skulle vara som konsult eller rekryterad.
Gizella Lindstedt

 

Lediga jobb