Tekniker till serviceföretag inom medicinsk teknik och laboratorieinstrument i Stockholm

Academic Resource söker en tekniker till Nordic Service Group AB. Tjänsten är en direktrekrytering med placering i Sätra, strax söder om Stockholm.

Huvudsaklig arbetsuppgifter

Som tekniker på NSG`s arbetar du med service av laboratorie- och medicinteknisk utrustning till sjukhus, kliniker, laboratorium och andra verksamheter i branschen. Det innebär både installation, underhåll och akuta reparationer hos kunder, eller till deras verkstad, där du arbetar med elektronik, småmekanik, mjukvara och enklare nätverk. Ditt mål är alltid att ge professionell, hjälpsam och vänlig support till kunder, säljare och andra kontakter - oavsett om det är i person eller över telefon
Du kommer att ingå i ett team om sex svenska tekniker och totalt 45 i den nordiska organisationen. Med hjälp av dator och mobil supporterar ni varandra och våra leverantörer. I teamet finns en god och tät kollegial sammanhållning där vi hjälper varandra i vardagen som ett team.

Kvalifikationer

• Minst gymnasial utbildning med teknisk inriktning.
• Några års arbetslivserfarenhet av teknisk service
• Mycket goda kunskaper inom elektronik och mekanik
• Kunna läsa el-scheman
• God dator och systemvana
• B-körkort
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

• Kunskap i ett andra nordiskt språk än svenska
• Erfarenhet av fältservice

Om den vi söker

För denna roll söker vi dig med en teknisk bakgrund som är nyfiken på medicinsk teknik. Kanske har du arbetat inom någon liknande bransch och vill utvecklas inom ett nytt och spännande område.

Som person levererar du hög kvalitet, och du är så pass flexibel i förhållande till planläggning av vardagen att du först lämnar kunden när arbetet är slutfört. Dessutom är du öppen och duktig på att kommunicera med både kunder och kollegor. Vidare är det en förutsättning att du tycker om att resa mycket i arbetet då tjänsten innebär cirka 80 resdagar om året. För att lyckas rollen som resande servicetekniker är det viktigt att du ser dig som ambassadör för företaget med ett stort fokus att ge den bästa servicen till våra kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att det är något du gillar det och att du har ett eget driv och föra dina arbetsuppgifter framåt på ett effektivt sätt. Du tycker det är roligt med ett arbete där det händer mycket och din arbetsdag kan behöva omprioriteras med kort varsel.


Om Nordic Service Group

Nordic Service Group utför service på medicinsk och laboratorieteknisk utrustning för privata och offentliga verksamheter i hela Norden. Vi reparerar, underhåller och uppdaterar maskinvara, elektronik, småmekanik och programvara. Det är hos de ledande internationella företagen som producerar utrustning till sjukhus och laboratorier som NSG 's tekniker blir certifierade. De använder sedan sin kunskap på den nordiska marknaden och eftersom vi finns i Norge, Sverige, Finland och Danmark blir vi också en lokal samarbetspartner. Därför ser vi oss själva som internationella, nordiska och mycket lokala. Vår styrka och vårt kännetecken är att vi gör våra kunder mer effektiva. Med vår stora yrkesskicklighet kan vi snabbt och precist ställa diagnosen via telefon eller på plats. Vi finns alltid nära till hands eftersom vi geografiskt är utstationerade på fler än 10 platser jämnt fördelade i de fyra stora nordiska länderna.

Nordic Service Group befinner sig i en expansiv fas i Sverige och där vi ser en ser stor potential på marknaden. Vi hoppas att du vill vara med på vår tillväxtresa, och erbjuder därför ett självständigt och omväxlande jobb där du får sätta dina kunskaper på prov - självklart med stöd från både kollegor och externa tillverkare. Goda utvecklingsmöjligheter på en plats där dina idéer låts påverka företagets utveckling. Att bli en del av en verksamhet där gemenskapen är stark och där teamet alltid stöttar varandra.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Nts1018

Frågor besvaras via mail av:
Martin svensson
martin.svensson@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: servicetekniker tekniker teknik laboratorieteknik medicinteknik medtech Life science anestesi elektronik mekanik elschema mjukvara systemvana körkort installation underhåll reparationer stockholm ledigt jobb

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Nts1018

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb