Supply Planner / Demand Planner med erfarenhet från Life Science branschen till framtida uppdrag

Academic Resource söker nu Supply Planner/Demand Planner till framtida tjänster hos våra kunder i medtech- och läkemedelsbranschen i Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom logistik, supply chain eller inköp i Life Science branschen.

Arbetsuppgifter:
Som Supply Planner/Demand Planner arbetar du med att säkerställa optimal anskaffning och stabil leverans av företagets produkter till marknaden baserat på befintligt lager och prognosticerad försäljning. Rollen kan exempelvis innehålla arbetsuppgifter såsom:

• Inköp samt att säkerställa lageroptimering
• Hantering av prognoser för att upprätthålla tillgängligheten
• Kvalitetsutvärdering av leverantörer
• Analysera och föreslå förändringar för optimering av varuflödet
• Medverka i strategisk utveckling av varuflödet
• Proaktivt rapportera och hantera problem med produkttillgänglighet och flaskhalsar
• Genomföra lagerplanering och påfyllning
• Övervaka försäljning
• Koordinering med ansvariga inom marknadsföring och försäljning

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom Logistik/Supply Chain/Inköp och några års erfarenhet av liknande arbete i en bransch som tillhör Life Science fältet, såsom läkemedelsföretag, medicintekniskt företag eller liknande som följer GMP regleringar. Du är van att arbeta i ERP-system och har god systemvana i allmänhet samt mycket goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

I den här rollen ser vi en analytisk och effektiv person med mycket god kommunikationsförmåga. Du trivs i en roll med stort ansvar och tidvis högt tempo, och har förmåga att hålla koll på flera uppgifter samtidigt. Du kan planera och självständigt utföra ditt arbete, och är noggrann i det du gör.

Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ssp1018

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: supply planner demand planner supply chain coordinator logistik planering lager planering optimering koordinator forecast demand planning lager erp system kpi change control logistik logistics coordinator koordinator sälj sales inköp operativt läkemedel medicinteknik medtech teknik 3pl lediga jobb stockholm

we take you further

Region
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Ssp1018

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb