Laboratorieassistent till QC Support på läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker nu Laboratorieassistent tillavdelningen QC Support hos vår kund inom Läkemedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta med support gällande prov- och resultathantering. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 2 månader med start i september, och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
• Packa och sortera prover
• Kassera utgångna produktionsprover
• Administrera resultat och tillhörande dokumentation
• Arkivera analysdokumentation
• Poolning av produktionsprover samt mottagning av prover
• Kvalitetsförbättring och effektivisering inom alla gruppens ansvarsområden enligt LEAN

Erfarenhet och kvalifikationer:
För den här rollen söker vi en person som studerar på högskola/universitet med inriktning biomedicin, biokemi, kemieller annan relevant inriktning. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av arbete i laboratorium eller på läkemedelsföretag. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetet innebär även att en del tunga lyft kan förekomma vid hantering av paket vid provskickning, så förmåga att hantera denna typ av arbetsuppgifter är nödvändigt.

I den här rollen ser vi även en serviceinriktad person som gillar att vara spindeln i nätet, har lätt för att skapa nya kontakter och som trivs i ett högt tempo. Du har god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla. Vidare är du en stresstålig person och arbetar flexibelt och lösningsorienterat, samt är driven och initiativtagande.

Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn:Ols0718

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
Sebastian.Forsberg@academicresource.se

Sökord: laboratorie assistent ingenjör gmp läkemedel support analys prov beredning qc kvalitet kontroll flöden leanbiomedicin biokemi kemi lediga jobb stockholm sommarjobb labb lab analys

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Ols0718

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb