Laboratorieingenjör till QC Mikrobiologi för framtida uppdrag på läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker för kunds räkning Laboratorieingenjör till QC Mikrobiologi för framtida uppdrag på läkemedelsbolag i Stockholm. Det kommer vara konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Arbetstempot är tidvis högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete men ändå vara flexibel för omprioriteringar. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av:

• Självständigt planera mikrobiologiskt analysarbete enligt givna analysmetoder och instruktioner samt utvärdera och bedöma resultaten.
• Utföra omgivningshygienprovtagning enligt givna analysmetoder och instruktioner samt att utvärdera och bedöma resultaten.
• Granska och godkänna analysresultat.
• Utföra, på laboratoriet förekommande, materialhantering och beredning.

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskole-/universitetsutbildning med mikrobiologisk inriktning, gärna BMA/biomedicinsk analytiker. Vidare har du gärna erfarenhet av GMP och mikrobiologiskt laboratoriearbete inom läkemedelsindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper som värdesätts särskilt är noggrannhet, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du positiv, bra på att prioritera och du arbetar målinriktat. Du tycker om att ha mycket att göra och vill ingå i en sektion som har kontaktytor mot flera avdelningar inom företaget.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Slm1117

Frågor besvaras via mail av:
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma life science stockholm läkemedel industry industri mikrobiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst beredning kvalitetsarbete

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Slm1117

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb