Ekonomiassistent deltid till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker för Karolinska Sjukhusets räkning en ekonomiassistent på deltid till deras enhet i Huddinge. Du kommer att ingå i ett härligt team på kundreskontran där det idag sitter 15 ekonomiassistenter.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent är det fokus på kundreskontra och manuell fakturahantering. Inkasso och bankinläsning kan även förekomma samt andra enklare administrativa ekonomiuppgifter såsom att förbereda underlag till fakturor, skriva ut samt posta fakturor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar ekonomi eller motsvarande och det är meriterande om du har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Passar bra för dig som är ekonomistudent alternativt nyutexaminerad.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Raindance eller Agresso samt har goda kunskaper i Excel.

Om organisationen
Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Detta synsätt avspeglas i såväl organisation, styrning som uppföljning av universitetssjukvårdsenhetens verksamhet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på halvtid, 50 % cirka 20 timmar i veckan. Start omgående och beräknas pågå 3 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekdel0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez
nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: stockholm huddinge ekonomiassistent reskontra kundreskontra ekonom ekonomijobb ekonomi administration fakturor fakturering inkasso student

We take you further

Region
Huddinge

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Deltid

Referensnummer
ekdel0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb