Ekonomi- / Redovisningsassistent till en hjälporganisation

Vi söker för kunds räkning en driven redovisningsassistent till hjälporganisationen International Aid Services (IAS) som har sitt huvudkontor i Vällingby. Du kommer att få arbeta med den löpande redovisningen för att säkerställa korrekt och tidsenlig ekonomisk hantering av organisationen. Det är en spännande roll med möjlighet till mer ansvar och fler arbetsuppgifter på sikt.

Arbetsuppgifter
• Balanskonto avstämningar
• Projektredovisning - budget uppföljning och rapportering
• Medverkan i bokslutsarbete
• Löpande redovisning

Kvalifikationer och personliga egenskaper
• Balanskontoavstämningar
• Projektredovisning - budgetuppföljning och rapportering
• Medverkan i bokslutsarbete
• Löpande redovisning

Vi ser gärna att du är noggrann och organiserad samt har en förmåga att kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är analytiskt lagd och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en rak rekrytering på heltid med start så fort som möjligt.

Vi erbjuder dig
Det här är en roll för dig som söker en spännande utmaning där ditt arbete är meningsfullt för verksamhetens utveckling. Du kommer att sitta på deras kontor som har ljusa och härliga lokaler, nära tunnelbanan. Möjlighet till flextider finns och tjänsten skulle även kunna tänkas vara på deltid.

Om International Aid Services
International Aid Services (IAS) är en hjälporganisation. Den bildades 1989 och bedriver numera verksamhet i 10 länder i Afrika, främst inom områdena vatten- och sanitet, utbildning för barn med särskilda behov och utveckling av civilsamhällen.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: redass0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez på: nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: ekonom redovisningsassistent redovisningsekonom ekonomiassistent löpande redovisning avstämningar bokföring budget projektredovisning rapportering bokslut vällingby

We take you further

Region
Vällingby

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
redass0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb