Controller till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker för Karolinska Sjukhusets räkning en controller med fokus på koncernrapportering och analys.

Enheten Controlling ingår i Centrala Controllersektionen inom Ekonomidivisionen och har som uppdrag att driva de centrala processerna kopplat till ledningsrapportering, analys, operationell prognos samt intäkts- och produktionscontrolling. Enheten ansvarar både för den löpande driften av de centrala processerna samt för att vara drivande för att utveckla sjukhusets förmåga och arbetssätt kopplat till controllingprocesserna. Du kommer att ingå i denna grupp med placering i Solna.

Arbetsuppgifter
I rollen som controller inom Centrala controllerfunktionens Controllingenhet, har du dels ett ansvar för uppföljning, analys, prognos och månadsrapportering framförallt med fokus på koncernrapporteringen samt produktivitetsuppföljning

Kvalifikationer
Vi ser att du är en kvalificerad ekonom med akademisk examen samt minst 5 års erfarenhet av motsvarande controllerarbete. Du behöver vara en duktig användare av Excel och van vid att arbeta med olika verksamhetssystem samt ha god förmåga att skriva rapporter.

Personliga egenskaper
Som person gillar du att arbeta i ett team där det är hela gruppens resultat som räknas och du har en naturlig förmåga att samarbeta och skapa förtroende. Du bör även vara lösningsorienterad och drivande med förmåga att vara ett kvalificerat stöd till avdelningarna i frågor som rör resultatuppföljning, analys och kontroll. Andra egenskaper som är önskvärda är att vara engagerad, strukturerad och tålmodig.

Om organisationen
Karolinska har 16000 medarbetare och 15 miljarder SEK i omsättning. Ekonomiavdelningen har idag drygt 110 medarbetare som arbetar både verksamhetsnära och centralt. Verksamheten har just påbörjat en stor förändringsresa och söker nu dig som vill vara med att forma framtidens ekonomiska styrning och bidra till organisationens utveckling.

Önskvärd start omgående och beräknas pågår i minst 6 mån med goda chanser till förlängning. Omfattningen är heltid. Placering i Solna med strödagar i Huddinge.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: con0717

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: stockholm business controller financial ekonom accountant rapportering bokslut konsult ekonomijobb koncernrapportering analys prognos excel finans controlling

We take you further


Region
Solna

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
con0717

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb