Arbetsledare / Gruppchef till lager & distribution på läkemedelsföretag

Academic Resource söker nu Arbetsledare/Gruppchef för ett skift till lager- & distributionsavdelningen hos vår kund, ett värdeskapande läkemedelsföretag i Stockholm! Rollen innehåller såväl personalansvar, daglig ledning och att vid behov delta i det operativa arbetet. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse, och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Arbetsledare/Gruppchef över skiftet har du personalansvar för en grupp på 12 personer. I det ingår ledning och fördelning av det dagliga arbetet, säkerställa att medarbetarna i gruppen går kravställda utbildningar samt att genomföra utvecklings- och lönesamtal med respektive medarbetare. I rollen ingår även att:

• Delta vid implementeringar av ändringar och nya arbetsrutiner inom sektionen
• Utarbeta och uppdatera instruktioner vid behov
• Hantera uppkomna avvikelser
• Se till att 5S-arbete bedrivs

Arbetet kan även komma att innefatta deltagande vid inspektioner av myndigheter, kvalificerings- och valideringsarbete och sker enligt GMP. Det innebär även att du är redo att operativt delta i skiftlagets arbetsuppgifter när så krävs, vilket bland annat innebär mottagning, inrapportering och kontroll av inkommande material, truckkörning, provuttagning, skeppning av material samt leverans av material till och från produktionen. En del av arbetet sker i frysrum och det förekommer även en del tunga lyft.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av en roll med personalansvar, och gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, alternativt en relevant eftergymnasial utbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom processindustrin, såväl som erfarenhet av arbete enligt GMP. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Körkort är ett krav och det är önskvärt att du även har truckkort.

I den här rollen ser vi en drivande och resultatinriktad person som kan utöva ett aktivt och tydligt ledarskap. Ansvarskännande, noggrannhet och kvalitetstänkande är viktiga egenskaper för rollen som Skiftledare/Gruppchef, såväl som goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Os1117

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se

Sökord: skift ledare grupp chef lager distribution läkemedel process industri personal ansvar stockholm avvikelse 5s utvecklings löne samtal gmp kvalificering validering truck prov uttagning skeppning teknisk kvalitet

we take you further!

Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Os1117

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb