Ekonomiassistent inom kundreskontra till Academedia AB

Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang? Då kan du vara den vi söker till AcadeMedias redovisningsgrupp! Vi söker för AcadeMedias räkning en ekonomiassistent på heltid i fräscha lokaler mitt inne i city.

Arbetsuppgifter
• Kundreskontra
• Avstämning av balanskonton
• Bankavstämningar
• Fakturering
• Intäktsanalys
• Telefonsupport
• Kontakt med kommuner (huvudsakliga kunder)
• Bokslutsanalyser
• samarbeta med BC och bolagsansvarig ekonom i samband med månads/kvartals/årsbokslut
• Ärendehantering funktionsmejl fakturering och redovisning
• Kontakter med administratörer på deras enheter

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller motsvarande samt minst 2 år erfarenhet inom kund- eller levreskontra. Det är meriterande om du har arbetat med löpande bokföring och bokslut, samt kunskaper i Jeeves. Det är också meriterande om du har jobbat i en stor koncern med transaktionsrika flöden. Förståelse för vad ett Shared Service center arbetar med och har för arbetsuppgifter. Du ska ha bra kunskaper i Excel och har jobbat med Microsoft Office. Erfarenhet av olika affärssystem. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Som person är du positiv, ansvarstagande, omtänksam, självständig, stresstålig och gillar att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta i team och tycker om att sitta i öppet kontorslandskap. Du är också flexibel, strukturerad och serviceinriktad.


Om organisationen
Med cirka 14 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. De är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Deras medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper de 60 000 barn och elever samt nästan 100 000 vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. De letar efter dig som vill vara med och göra världen lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.
De erbjuder förutom en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang, även friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, personalrabatter mm Tjänsten är placerad på AcadeMedias huvudkontor på Adolf Fredrik Kyrkogata 2 och du kommer att rapportera direkt till gruppchef.


Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Start i augusti och beräknas pågå minst 6 månader med möjlighet till en överrekrytering.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: acekass0718

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Stina Nordin
stina.nordin@academicresource.se


Sökord: stockholm city ekonomiassistent ekonom ekonomijobb ekonomi administration heltid kundreskontra


We take you furtherRegion
City

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
acekass0718

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb