Redovisningskonsult till Fortner

Vi söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande redovisningskonsult till Fortners kontor strax söder om Stockholm. I rollen som redovisningskonsult hos Fortner kommer du vara med och arbeta fram nya smarta arbetssätt, du får arbeta på ett företag där automatisering och effektivisering står högt på agendan. Att arbeta som redovisningskonsult hos Fortner ställer höga krav på servicekänsla och engagemang då du i stor utsträckning blir både bollplank och rådgivare för dina kunder.

Du kommer att samarbeta med andra redovisningskonsulter på byrån. Fortner består av ett drivet och glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans. Arbetet sker i ekonomisystemen Fortnox och Wolters Klüwer.

Ansvarsområden
• Kvalitetssäkring
• Granskning och rimlighetsbedömningar
• Avstämningar och månadsrapportering
• Viss controlling
• Du kommer successivt att få eget kundansvar och göra månadsrapportering, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer samt kundrådgivning

Du kommer tillsammans med en kundansvarig ha ansvar för ett antal kunder främst små till medelstora ägarledda företag inom olika branscher.

Din profil
Vi söker dig med ekonomisk utbildning från högskola alternativt YH-utbildning och som arbetat med redovisning i 2-4 år. Det är meriterande om du arbetat som redovisningskonsult på byrå tidigare. Du har goda kunskaper inom redovisning och kan agera rådgivande till de kunder du arbetar med. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, samt är flytande i såväl svenska som engelska.

Som person har du ett signum av att vara en god leverantör av de arbetsuppgifter du tar på dig. Vidare söker vi dig som vill utvecklas i din roll, är hungrig på ny kunskap och vill arbeta med redovisning på ett nytänkande och effektivt sätt!

Du erbjuds
Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag som kommer att övergå i en anställning. Fortners kontor ”Söderstaden” beläget i slakthusområdet i Stockholm. Du erbjuds en utvecklande roll som redovisningskonsult med stort eget ansvar på en trevlig arbetsplats där man hjälps åt för att alltid göra sitt bästa för varandra och Fortners kunder.

Om verksamheten
Fortner är en växande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med allt som rör ett företags ekonomi. De ligger långt fram i den digitaliseringsprocess som pågår i branschen. Deras redovisningskonsulter arbetar kvalificerat med granskning och kontinuerlig utveckling. Är du hungrig att ta ett kliv in i den nya redovisningsbranschen, vill du vara med och skapa nya arbetssätt och normer inom branschen? Då är det företaget för dig - Det är ett kontor i framtiden! Visionen är att bli helt digitala men ha kvar våra mänskliga råd.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekfort0118

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: stockholm ekonom controller accountant rapportering bokslut årsredovisning kund rådgivning ekonomijobb excel moms skatt redovisningsekonom redovisningskonsult finans fortnox

We take you furtherRegion
Johanneshov

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekfort0118

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb