Logistik- & lagermedarbetare till LINK SWEDEN

Academic Resource söker en Logistik- & lagermedarbetare till LINK SWEDEN AB i Åkersberga norr om Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till oktober 2018 med goda möjligheter till förlängning. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

LINK utvecklar, producerar och marknadsför ortopediska implantat och proteser i hela världen. LINK SWEDEN startade sin verksamhet 1991, men LINKs välrenommerade produkter har funnits på den svenska marknaden sedan 1970-talet. Företagets höft- och knäimplantat hör till landets mest använda och välrenommerade implantat.

Arbetsuppgifter:
I rollen kommer du att främst arbeta med in och utleveranser samt arbeta med skötsel och underhåll av lagerverksamheten. Du ansvara för att samtliga arbetsuppgifter sker i enlighet med aktuella rutiner, processer och instruktioner. Gällande företagets inleveranser kommer du att kontrollera att inkommande produkter inte används förrän kontroll visar överensstämmelse med uppställda krav samt att produkter lagerhålls på avsett utrymme beroende av dess status. Vidare kommer du att hantera returer av olika slag samt aktivt delta i utredningar av avvikelser. Arbetet innebär även att delta i inventeringar samt se till så att lagret hålls rent och snyggt.

Din profil:
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete, truckkort är ej något krav, men arbete inom liknande verksamhet är meriterande
• Då LINK SWEDEN AB arbetar med affärssystemen NAV och JDE så är det önskvärt att du har erfarenhet av arbete i liknande affärssystem sedan tidigare.
• Grundläggande kunskaper i Excel och Officepaketet
• Meriterande är om du har erfarenhet från medicintekniskt företag.

Som person är du noggrann och systematisk då du kommer att ha hand om in och utleveranser av känslig medicinteknisk utrustning där kunden ställer höga krav på leveranssäkerhet. Du får gärna vara IT-intresserad då du kommer att arbeta i två olika affärssystem där problemlösning är nödvändigt. Vi ser även att du är en bra lagspelare då arbetet bygger på samarbete och kommunikation med dina kollegor. Utöver detta är det önskvärt att du är en person som är handlingskraftig och har förmåga att se detaljer.

Är du den vi söker?


Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ll0218

Frågor besvaras via mail av:
Martin Svensson
martin.svensson@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: lager logistik medicinteknik inleveranser utleveranser skötsel underhåll lagerhållning avvikelser inventering NAV JDE affärssystem Excel Officepaketet Åkersberga Stockholm

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Ll0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb