Laboratorieingenjör till Quality Control (QC) på läkemedelsföretag

Academic Resource söker Laboratorieingenjör till Quality Control (QC) med HPLC och GC fokus till vår kund i läkemedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta med biokemiska analyser för kvalitetskontroll i laboratoriemiljö. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Som Laboratorieingenjör inom företagets kvalitetsenhet utför du självständigt analyser med hjälp av olika analystekniker, främst HPLC och GC, samt ansvarar för att analysen uppfyller GMP- och myndighetskrav. Du kommer att leverera provsvar till berörda avdelningar med kort ledtid. Arbetstempot kan tidvis vara högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete väl samtidigt som du är flexibel för omprioriteringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utföra kemiska och biokemiska analyser, samt utfärda tillhörande dokumentation
• Kontrollera produktionsprocessens kvalitet och leverera provsvar med kort ledtid
• Kontrollera att färdiga läkemedel uppfyller de kvalitets- och aktivitetskrav som krävs för frisläppning till marknad
• Granska analyser
• Kontrollera att instrument och analysmetoder är fungerande och uppdaterade

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete, antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Din utbildning får gärna vara med kemisk eller biokemisk inriktning. Vi söker dig som har god pipetteringsvana. Har du erfarenhet av analysmetoderna HPLC och GC är det meriterande, liksom erfarenhet av arbete enligt GMP. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av analysmetoderna nedan är meriterande:
HPLC, GC, Karl Fischer, BCA, Atomabsorption

Din profil
Som person är du driven och självständig, du vågar ta egna beslut och trivs med att själv planera och utföra ditt arbete. Arbetet kräver också att du är noggrann, flexibel samt serviceinriktad och kan arbeta efter utsatta tidsmål.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Slqc0918

Frågor besvaras via mail av:
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

Sökord: laboratorie ingenjör qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll bio kemisk hplc gc pipettering kemi läkemedel industri produktion process karl fischer bca elisa sepktrofotometri frisläppning jobb stockholm labb

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Slqc0918

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb