Laboratorieingenjör till QC avdelning på läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker Laboratorieingenjör till Quality Control avdelning hos vår kund I läkemedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta med analyser för kvalitetskontroll i laboratoriemiljö. Tjänsten är en långsiktig tillsvidareanställning på dagtid med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Som Laboratorieingenjör QC sitter du centralt i organisationen vilket innebär ett direkt samarbete med allt från produktion, projektledning och validering till frisläppning av färdig produkt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utföra analyser så som neflometri, flamfotometri, spektrofotometri samt utfärda tillhörande dokumentation
• Ansvara för att analyserna uppfyller GMP och myndighetskrav
• Kontrollera produktionsprocessens kvalitet och leverera provsvar med kort ledtid
• Delta i förbättringsprojekt
• Dokumentation av utfört arbete

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete, antingen från utbildning eller genom tidigare anställningar. Du har relevant högskole-/universitetsutbildning, exempelvis BMA, molekylärbiolog, biokemist eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av GMP och läkemedelsindustrin samt färdigheter inom dessa analystekniker: neflometri, flamfotometri, spektrofotometri. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Din profil
I den här rollen ser vi en person som är noggrann, serviceinriktad och stresstålig i sitt arbete. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att självständigt planera och utföra ditt arbete. Vidare har du en förmåga att arbeta systematiskt och analytiskt.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: XOlq1017

Frågor besvaras via mail av:
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

Sökord: laboratorie labb ingenjör qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll biokemi bma molekylär biologi kemi läkemedel industri produktion process pipettering frisläppning lediga jobb stockholm labb life science neflometri flamfotometri spektrofotometri


we take you further!
Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
XOlq1017

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb