Laboratorieingenjör till QC Mikrobiologi på läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker för kunds räkning Laboratorieingenjör till QC Mikrobiologi på läkemedelsbolag i Stockholm. QC Mikrobiologi söker nu Laboratorieingenjör med brinnande passion för kvalitetsarbete med utförande av mikrobiologiska analyser. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i januari 2018 och pågår fram till januari 2019, och placering i Stockholm. Arbetet sker under kontorstid, måndag till fredag.

Arbetsuppgifter:
QC Mikrobiologi är en sektion inom Quality Unit med ansvar för utförandet av analyser på omgivningshygien, vatten, råvaror, process- och produktprover enligt GMP och gällande myndighetskrav. Arbetstempot är tidvis högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete men ändå vara flexibel för omprioriteringar. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av:

• Självständigt planera analysarbetet med bakträkning, endotoxin samt biologiska indikatorer enligt givna analysmetoder och instruktioner samt att utvärdera och bedöma resultaten.
• Självständigt planera analysarbetet inom omgivningshygien enligt givna analysmetoder och instruktioner samt att utvärdera och bedöma resultaten.
• Granska och godkänna analysresultat.
• Utföra, på laboratoriet förekommande, materialhantering och beredning.

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskole-/universitetsutbildning med mikrobiologisk inriktning, gärna BMA/biomedicinsk analytiker. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av GMP och mikrobiologiskt laboratoriearbete inom läkemedelsindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper som värdesätts särskilt är noggrannhet, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Som person är du positiv, bra på att prioritera och du arbetar målinriktat. Du tycker om att ha mycket att göra och vill ingå i en sektion som har kontaktytor mot flera avdelningar inom företaget.

Som konsult hos Academic Resource erbjuds du:
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Olm1217

Frågor besvaras via mail av:
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

Sökord: gmp labb laboratorieingenjör bma biomedicinsk analytiker life science stockholm läkemedel industry industri mikrobiologi molekylärbiologi universitetsutbildning högskola jobb tjänst beredning kvalitetsarbete

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Olm1217

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb