Laboratorieingenjör / Analytisk kemist till läkemedelsföretag

Academic Resource söker Laboratorieingenjör/Analytisk kemist som kommer arbeta i vår kunds labb med kemiska analyser, framför allt HPLC och olika våtkemiska metoder. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med placering i Strängnäs och start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Laboratorieingenjör hos vår kund kommer du att arbeta praktiskt på laboratoriet med främst HPLC och olika våtkemiska metoder. Du kommer att arbeta efter farmakopéer och i enlighet med GMP och övriga myndighetskrav, och arbetet förutsätter att man har ett intresse för att jobba i en starkt reglerad verksamhet och som aldrig medvetet avviker från att utföra arbetet efter instruktionerna.

Kvalifikationer och erfarenhet
• Universitets-/Högskoleutbildning (BSc/MSc) inom analytisk kemi eller motsvarande utbildning och erfarenhet
• Erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin
• Erfarenhet av GMP (EU och US)
• Erfarenhet av arbete med farmakopéer
• Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Din profil
I den här rollen ser vi en flexibel och stresstålig person som har god förmåga att arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt. Vidare är du noggrann, strukturerad och lyhörd med en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är framåt och inte är rädd att ta för dig.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Rl0218

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: laboratorieingenjör analytisk kemi kemist kemi ingenjör lab labb lab engineer qc quality control analyser gmp farmakope kvalitet kontroll produktion laboratorie våtkemi hplc kromatografi pipettering analytisk kemi läkemedel industri produktion process lediga jobb stockholm strängnäs

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Rl0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb