Laboratorieingenjör / Valideringsingenjör till läkemedelsföretag

Academic Resource söker nu Laboratorieingenjör, gärna med validerings- och automationskunskaper till vår kund i läkemedelsbranschen. I rollen kommer du arbeta praktiskt på laboratoriet och det finns goda möjligheter att utvecklas inom projektledning och validering då företaget är i en spännande utvecklingsfas! Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med placering i Strängnäs och start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Som Laboratorieingenjör kommer du att arbeta praktiskt på laboratoriet med GC, HPLC och olika våtkemiska metoder. Arbetet kan innebära kontakt med penicillin. Du kommer att arbeta efter farmakopéer och i enlighet med GMP och övriga myndighetskrav, och arbetet förutsätter att man har ett intresse för att jobba i en starkt reglerad verksamhet och som aldrig medvetet avviker från att utföra arbetet efter instruktionerna.

I den här rollen är du en del av ett prestigelöst team om ca 8 personer, och då gruppen är fördelad i olika roller och ansvarsområden är det viktigt att du snabbt kommer in i ditt arbete och kan arbeta självständigt. Det finns även möjlighet att ta tillfälliga uppdrag att leda interna projekt för rätt person.

Kvalifikationer och erfarenhet
• Universitets-/Högskoleutbildning (BSc/MSc) inom analytisk kemi eller motsvarande utbildning och erfarenhet
• Erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin
• Erfarenhet av GMP (EU och US)
• Erfarenhet av arbete med farmakopéer
• Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är utöver ovan kriterier meriterande om du har
• Automationskunskap, för att därigenom förstå vikten av datasäkerhet
• Valideringskunskap
• Projektledarerfarenhet

I den här rollen ser vi en flexibel och stresstålig person som har god förmåga att arbeta på ett kvalitetsmedvetet sätt. Vidare är du noggrann, strukturerad och lyhörd med en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är framåt och inte är rädd att ta för dig.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ink0118

Frågor besvaras via mail av:
Martin Svensson
martin.svensson@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: laboratorieingenjör lab labb engineer validering projekt ledare automation qc analyser gmp kvalitet kontroll produktion laboratorie automation farmakope våtkemi hplc gc pippettering analytisk kemi läkemedel industri produktion process lediga jobb stockholm

we take you further


Region
Strängnäs

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Ink0118

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb