Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och kundreskontra till Assemblin

Vill du arbeta i ett bolag med fart och fläkt och hantera stora flöden? Är du driven och vill jobba i en bred tjänst inom leverantörsreskontra? Här har du en arbetsplats där mycket händer, ett bolag med trevliga lokaler och härliga kollegor.

Ditt uppdrag
Du blir en del i ett team om 4 personer, du rapporterar till Ekonomichefen men det dagliga arbetet leds av Teamledaren för reskontra.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Hantering av leverantörsfakturor och kundreskontra, svenska och utländska
• Elektronisk leverantörsfakturahantering
• Fakturering
• Behjälplig vid avstämning av leverantörsreskontra/balansräkning
• Hantering av påminnelser och inkassokrav
• Leverantörsbetalningar
• Hantering av kreditfakturor
• Hantering av årsomsättningsrabatter
• Ansvara för att redovisningspolicys följs
• Anläggningsregister

Din bakgrund
Vi söker dig som har ca 2 - 5 års erfarenhet en liknande tjänst som ekonomiassistent. Det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men inget krav. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är van att arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö. Du har tidigare erfarenhet från ett eller flera stora affärssystem samt grundläggande kunskaper i Excel.
Som person är du social, positiv och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Västberga, strax söder om Stockholm city. Upplägget är till en början ett konsultuppdrag som övergår i anställning hos företaget, tjänsten är på heltid och med start omgående.

Om företaget
Assemblin El är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Omsättningen är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekass0917
Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Hanan Toutoundji på: hanan.toutoundji@academicresource.se

Sökord: ekonom redovisningsassistent ekonomiassistent reskontra bokföring


Region
Västberga

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekass0917

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>